Tilskud fra Energistyrelsen

Oprettet d.

Tilskud fra Energistyrelsen


Få tilskud til din varmepumpe

 

Energistyrelsen har indført en ny tilskudsordning, den såkaldte ”Bygningspulje”. Bygningspuljen skal ses som et ekstra initiativ til, at man som boligejer tænker i andre baner og påtænker længere og bedre investeringsløsninger til sin nuværende elvarmeløsning. Det skal give dig mulighed for at udskifte dit nuværende olie- eller gasfyr, for at kunne konvertere det til en mere bæredygtig, miljø- og kvalitetsbevidst varmekilde, som eksempelvis en varmepumpe.

 

Lige nu kan man via bygningspuljen få op til 42.000 kr. afhængig af forskellige kriterier i forhold til din bolig.

I 2021 er der i alt tre ansøgningsrunder, hvor tilskuddet til de kommende miljøinvesteringer uddeles. Den første runde er netop passeret her i starten af april, og de kommende to ansøgningsrunder vil komme i henholdsvis august og november. Derfor er det godt at have styr på dit boligareal, din nuværende varmeløsning, men samtidig også hvilken varmepumpe du fremadrettet ønsker dig. På den måde er du forberedt og klar til, at få et tilskud til din kommende varmepumpeinvestering.

 

Det er muligt som forbruger at ansøge til alle ansøgningsrunderne, og midlerne til bygningspujlen fra Energistyrelsen bliver kun større og større frem til 2026.
 

Hvordan søger jeg om tilskud?

Først og fremmest skal du have alle detaljerne om din bolig og din nuværende varmeløsning i orden, før at man kan skønne, hvilken besparelse du på længere sigt, med den nye varmepumpe, kan få. Herefter kan du via Energistyrelsen hjemmeside ansøge om tilskud, når bygningspuljens anden ansøgningsrunde går i gang i august måned. Men som vi så det til den første ansøgningsrunde i april, så skal man være hurtig ved tasterne og alle ting forberedt, for tilskuddet bliver revet væk, i takt med at der er så mange boligejere, som ønsker tilskuddet.
 

Når du har ansøgt og ansøgningen er undervejs og mangler at blive godkendt, kan du med fordel benytte tiden på at finde den helt rigtige varmepumpe. Hos Energi-plus.dk har vi alt fra luft/luft, luft/vand eller jord/vand varmepumper, med alt det tilbehør og udstyr du skal bruge, for at sikre dig den bedste løsning. Hvis du finder det svært, så kan du med fordel ringe til os, så skal vi nok hjælpe dig igennem forløbet, og matche den helt rigtige varmepumpe med dine ønsker og behov.
 

Når du har fundet din ideale varmepumpe, så er det blot at vente på godkendelsen af dit kommende tilskud, og bum; Så er det i gang med installation og montering af varmepumpen. Her kan du med fordel benytte dig af et firma, som er VE-godkendt installatør. Vores egne folk hos Gyrstinge VVS er VE-certificeret, så du får den bedste service.
 

Hvad kan jeg søge tilskud til?

I grove træk kan du søge tilskud til alle energiløsninger og eller renoveringer i dit nuværende helårshus. Du kan både søge tilskud til jordvarmepumper, luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Det eneste formål, som den kommende varmepumpe egentlig skal have er, at den skal kunne producere rumvarme i din bolig samt varmt brugsvand, og ydermere skal varmepumpen have energimærkerne A++ eller A+++. Dermed sikrer du også den mest miljøvenlige anordning.
 

Har du flere spørgsmål til tilskud, eller noget du er usikker på? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har flere års erfaring indenfor netop dette område, og vi vil glædeligt kunne besvare alle de spørgsmål du måtte have. Webshoppen tilbyder på alt indenfor varmepumper og tilbehør, og der er samtidig muligheder for finansieringsmuligheder, så du går en sikker investering i møde.

 

     

JORD TIL VAND          LUFT TIL LUFT          LUFT TIL VAND          SHOWROOM          FINANSIERINGSMULIGHEDER          TILSKUD TIL VARMEPUMPE