Nye varmepumper skal sikre grøn omstilling til fremtiden i sorø

Oprettet d.

Nye varmepumper skal sikre grøn omstilling til fremtiden i sorø


Virksomheden Gyrstinge VVS, som ligger i Sorø, tænker i nye baner. Ønsket for virksomheden er at kunne forbedre danskernes huse, spare dem penge årligt og samtidig være en af de virksomheder, som går forrest i kampen for den grønne omstilling

 

Thomas B. Olsen som er energiekspert for Gyrstinge VVS, går ind for at den grønne omstilling er på dagsordenen i virksomheden.

De har på bare få måneder gjort op med fortiden, og ønsker nu konsekvent at forbedre danskernes varmeregninger. Dette skal ske gennem bæredygtige alternativer til olie- og gasfyret, som ellers tidligere har været danskernes fortrukne varmegenerator. Her har Gyrstinge VVS blandt andet indgået samarbejdsaftaler med Vølund varmeteknik, Vaillant, Metro Therm og Viessmann som alle er leverandører til nogle af de bedste varmepumper på markedet.
 

”Vi tror på bæredygtige varmepumper er vejen frem. Varmepumper kan forbedre husstandens energiniveau, og derudover kan det også mindske energiregningerne. Det giver nyt liv til boligerne rundt om i Danmark. Det er en win-win både for boligejerne, men også for naturen”, siger Thomas B. Olsen, energiekspert hos Gyrstinge VVS.


Tidligere har Thomas og Gyrstinge VVS også gået ind i kampen for klimaet. Her vandt de blandt andet energiprisen i 2016.
 

Tilskud til varmeregningerne
 

Fra 2021 kan man ansøge om tilskud til ens varmepumpe. Dette vil være med til at sænke den totale slutpris, og dermed spare mange flere danskerne penge. Tilskuddet er sat i værk i forbindelse med, at man ønsker at hjælpe miljøet så meget som muligt. Med andre ord vil det sige, at man som boligejer kan omstille sin bolig til mere bæredygtig grøn energi, uden at det skal koste en formue.
 

Dette støtter medarbejderne hos Gyrstinge VVS op om. De har allerede implementeret tilskuddet på deres respektive hjemmesider, så endnu flere danskere kan være behjælpelig til at værne om miljøet.
 

Thomas og de andre medarbejder hos Gyrstinge VVS må dog væbne sig med tålmodighed lidt endnu indtil den første pujle til tilskud bliver igangsat i starten af april. 

     

JORD TIL VAND          LUFT TIL LUFT          LUFT TIL VAND          SHOWROOM          FINANSIERINGSMULIGHEDER          TILSKUD TIL VARMEPUMPE